TEKOČI PARAFIN 100 g

Tekoči parafin uporabljamo za čiščenje in nego kože ter za odstranjevanje ušesnega masla.
Opis artikla: 

Tekoči parafin (paraffinum liquidum) je nevtralno mineralno olje. Je bistra, brezbarvna, oljnata tekočina, brez vonja.

 

Uporaba

Tekoči parafin se v kozmetični industriji uporablja kot sestavina krem. Kožo ščiti pred izsuševanjem in pospešuje celjenje. 

Tekoči parafin uporabljajte za čiščenje in nego kože ter za odstranjevanje ušesnega masla. Tekoči parafin mehča strjeno ušesno maslo in tako pomaga pri njegovi odstranitvi iz ušesa.

Uporablja se tudi za tesnenje pokrovov posod za shranjevanje vina ali sokov.

 

Shranjevanje

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. 

Izdelka Tekoči parafin ne smete uporabljati po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini poleg oznake »Uporabno do:«. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca.
Zdravila, ki jih ne potrebujete, zbirajte ločeno od ostalih odpadkov. O načinu odstranjevanja zdravil se posvetujte s farmacevtom. Takšni ukrepi pomagajo varovati okolje.

 

Pakiranje 

100 g tekočega parafina v plastenki z reducirko.